torsdag 1 juli 2010

Byggnadsapoteket i repris


Har efter flera månaders byggpaus återupptagit byggandet igen. Våren har varit för hektisk med både jobb och studier, så både byggande och bloggande har fått stå tillbaka. Men nu är vi tillbaka igen, och vilket är det bästa stället att söka inspiration ifrån om inte Byggnadsapoteket? Familjen har varit på en liten minisemester till den populära Muminvärlden, och vi passade samtidigt på att åka lite söderut till både Ekenäs och Billnäs. En god vän bjöd på husrum och rundtur i det vackra Ekenäs, mycket uppskattat!


Från Byggnadsapoteket går endast den mycket självdisciplinerade ut utan att ha köpt något, och till den kategorin hör inte vi. (jag) Lite linolja, en bok och något välbehövligt beslag blev dagens saldo. Vi inspirerades även av köksavdelningen, och kom fram till att vi antagligen har tillräckligt med utrymme för en liknande köksö som den på bilden. Måste hem och mäta och fundera vidare. Det är månader framåt innan vi alls kan beställa något kök, så vi hinner både planera och ändra oss många gånger ännu.






Blev alldeles stormförtjust i den gråa industrilampan, skulle gärna ha tre stycken i köket. Tyvärr var prisklassen inte riktigt min...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar